Végre könnyebb eljutni a céges programokra

Életem nagy részét képezi az, hogy aktív kulturális életet élek. Szeretek különböző kiállításokra, fesztiválokra, mindenféle embereket összehozó eseményekre járni. Emberileg rengeteget fejlesztett, és széleskörű rálátást adott a körülöttem lévő dolgokra. Ezek azok, amik igazán összehoznak embertársaimmal. Miközben jól szórakozunk és jót beszélgetünk, van mindig valami, ami keretet tud adni az egésznek. Szóval, igazán jó ilyen pezsgőnek lenni és bekapcsolódni eszmefuttatásokba, simán valami jó buliba, vagy valami ismeretterjesztő folyamatba.

Ezért voltam biztos abban a cégem alapításakor, hogy annyi hasonló programot fogok szervezni a kollégáknak, amennyit csak tudok. Ahogy telt az idő, nagyon népszerűvé vált ez a szokás, és sokszor mindenki szívesen hozta a családtagokat, barátokat is. Ami égető problémává vált, az az, hogy a buszok bérlése hatalmas költséggé alakult, nem bírtam már ennek a terhével. Így jutottam végre arra az elhatározásra, hogy ideje bevezetni a céges autókat. Illett már honorálnom is a kollégáim munkáját, másrészt pedig egy jó megoldássá vált a programokra való utazás lebonyolítására.

Kicsit tudatlanul álltam neki, de hamar megtaláltam a flottakezeles.hu oldalát. Náluk megtaláltam minden kérdésemre a választ. Kezdve azzal, hogy azt sem tudtam, mit jelent az, hogy ha valakit autók lízingre érdekelnek. Mi az a lízing?! Ez volt az első , amit megtanultam tőlük. Van egy olyan fül az oldalon, ahol elmagyarázzák a céges autókhoz köthető fogalmakat. Szóval így tanultam meg, hogy mi az a lízing. Tulajdonképpen egyfajta hitelnek is felfogható, kicsit más körülményekkel és feltételekkel. Úgy gondoltam, hogy számomra és a cégem számára ez lehet a legjobb megoldás. Persze mielőtt cselekedtem volna, az oldalon találtam még egy cikket a fogalomról, így azt is elolvastam.

Az autók lízingre nagyon elterjedt és széleskörűen használt a cégeknél, de nem mindegy hogyan, melyik opciót választjuk. Erre ad jó tanácsokat a Flottaautó Lízing oldala ebben a cikkben, úgyhogy ha nálatok is porondon lévő téma, mindenképp kattintsatok az előbbiekben linkelt szóra. Én becsülöm a cégben, hogy egyszerűen csak őszintén felvilágosít a tényekről, ahelyett, hogy végig lehordaná azt az opciót, amit nem ők kínálnak. A cikk alapvetően a nyílt végű pénzügyi lízingről szól. Ezenkívül még két másféle opció létezik. A különbség mindegyikben az, hogy a futamidő lejáratával kinek a birtokát képezi az autó. Örülök, hogy jobban felvilágosult lettem, és mivel én nem vagyok a kockázatok embere, emellett pedig a cég is abszolút elnyerte a bizalmamat, egyértelműen a tartós bérlés opcióját választottam.

Természetesen oldalukon ezt is tökéletesen elmagyarázzák, hogy mit is jelent a vevő számára. Ezért is jutottam arra, hogy biztosan egy megbízható választás lesznek, mert információkat közölnek. Fontosakat. Szóval, ahogy ők is leírják, az operatív lízing a gyakorlatban olcsóbb szolgáltatás a lízing más fajtáihoz képest. Ha ezt a formát választjuk, ténylegesen csak a használat díját kell fizetnünk, a kocsinak pedig megmarad egy úgynevezett maradványértéke, amit tulajdonképpen más fog kifizetni, mert a kocsit a flottakezelő már piaci áron fogja értékesíteni a futamidő lejártával. Ráadásul ezek a bérelt cégautók egyáltalán nem terheltek ÁFA-val, mert a Flottaautó Lízing vissza tudja igényelni ennek az árát, illetve még a bérleti díj is ÁFA-mentessé válhat. Szóval ezzel foglalkoznak ők, és az a helyzet, hogy hihetetlenül elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Mindig naprakészek, és azonnal jön a megoldás, ha szükség van rájuk.

Ha bármelyikőtök autók lízingre vásárlását fontolgatja, mindenképp csekkoljatok be a flottakezelo.hu-ra, és a valid információk alapján hozzatok döntéseket.