Nálatok milyen szokások vannak a családon belül?

Ahány nép annyi kultúra és ahány család annyi szokás. Minden ember más és ennek köszönhetően mindenki más szokásokat alakít ki a családján belül is. Ezért sosincs két egyforma gyerek és családi szokás sem.

Nálunk például minden évben szokás volt a család fotózás. Szerettük megörökíteni magunkat a későbbi időkre és ezeken keresztül mindig nagyon látványos volt a változás. Hihetetlen, hogy egy év alatt mennyit tudnak változni az emberek.

Ezeken a család fotózás alkalmával készült képeket mindig betettük egy albumba és miután mindenki felnőtt kapott egy albumot, hogy mindig visszanézhesse ezeket a képeket. Szerintem a pillanatokat azért lehet nagyon jó megörökíteni, mert a fotóknak köszönhetően sokkal könnyebb emlékezni és pluszban még azt az érzést is fel tudjuk vele idézni, amit akkor éreztünk, amikor a kép készült.

A család fotózás szokását átvittem a saját családomba is. Nem volt egyszerű megtalálnom azt a fotóst, aki a legjobb családi képeket tudja készíteni rólunk, de az interneten szerencsére rábukkantam Szoboszlai Krisztire.

Már a honlapján is látszik, hogy mennyire lelkiismeretes, profi és egyedi képeket készít. A képeinek a stílusa valóban egyedi. A weboldalon számos referencia képet láthatsz, amiből nagyon jól látható az ő fotózási stílusa, a munkájának a minősége és a csodás végeredmények. Ha tetszenek ezek a fotók és készít olyan képeket, amilyet Te szeretnél, akkor vedd fel vele minél hamarabb a kapcsolatot.

Több fotó fajtát is vállal: gyermek, családi, esküvői, jegyes, portré, kismama, művészi, élmény fotózás. Ezeken kívül pedig van még Fine art gyerek és felnőtt fotózás is. Amennyiben ezek közül bármelyikre is szükséged lenne, akkor mindenképp érdemes lehet a honlapját megnézni. Hiszen itt a referencia képek mellett nagyon sok hasznos információt is megtudhatsz.

Például azt, hogy milyen fotó csomagok közül tudsz választani, hogyan zajlik a fotózás és hogyan tudsz készülni a fotózás napjára.

Négy fajta fotózási csomag közül tudsz választani a szerint, hogy mennyi képet tartalmaz, kell-e külön stúdió bérlésért fizetni, kapsz-e professzionális fodrászt és sminkest és hogy kapsz-e valamilyen plusz ajándékot amit a csomag tartalmaz.

Ha megnézed az összes csomag ajánlatot, akkor már nagyon egyszerűen ki tudod választani azt, ami számodra a legjobb lehet. Azonban van lehetőség kültéri fotózásra is, ha nem fontos számodra a stúdió fotózás és inkább ilyen képeket szeretnél látni magadról.

A szabadtéri fotózások esetén három csomag közül lehet választani: alap, exkluzív, VIP. A fotózásokról szóló leírásokat minden esetben fontos lehet elolvasni, mert nagyon sok mindent megtudhatunk belőle.

Ha kíváncsi vagy arra is, hogy pontosan hogyan zajlik a fotózás, akkor itt egy kis ízelítő belőle. Először Szoboszlai Krisztivel átbeszélitek a koncepciót, milyen fotózást szeretnél, magadnak biztosítod-e a sminkest és fodrászt vagy segítségre van szükséged esetleg Te magad készíted el a sminkedet és a hajadat. Amennyiben érdekel még, hogy miket tudhatsz meg a fotózást megelőzően és mire figyelj, akkor ezt a részt mindenképp olvasd el.

Ha Szoboszlai Krisztit választod, akkor egy díjnyertes fotóssal dolgozhatsz együtt. Ugyanis már elnyerte a Portrait Masters Award díjat. Ebből is látszik, hogy a képei szakmai szemmel is értékelhetők is kiválóak.

Lepd meg szeretteidet vagy saját magadat egy csodás fotózással és gyönyörködjetek a végeredményben hosszú évek múltán is.