Minden kultúra más

Minden nemzet és ezzel együtt minden kultúra más. Mindenhol mások a szokások, más számít szépnek is. Így ami nálunk szépségideál az máshol nem biztos hogy az. És még sok minden másról is elmondható ez. Éppen ezért, csak azért plasztikai beavatkozásnak alávetni magunkat, mert most éppen az számít szépnek, ha telt és nagy ajkai vannak egy nőnek, nem érdemes. Viszont vannak olyan helyzetek, amikor kell és szükséges lehet egy ilyen beavatkozás. Illetve ha valaki saját elhatározása szerint dönt úgy, hogy szépészeti beavatkozásnak veti alá magát, és nem külső ingerre/ kényszerből jön ez, akkor az megint más.

Egyik ismerősöm is elhatározta, hogy megcsináltatja a mellét. Sosem kapott negatív megjegyzéseket vagy célzásokat rá, saját döntése és elhatározása miatt döntött így. Nagyon sokáig keresgélt az interneten, hogy kihez is fordulhatna ezzel. A plasztikai sebészek mind fellelhetőek már az interneten, így bőven volt miből válogatnia. És ekkor talált rá a Kelemed Plasztikára.

A honlapjuk nagyon igényes és rengeteg információt tartalmaz. Szinte minden hasznos információ megtalálható rajta, amire csak kíváncsi lehet az ember.

Milyen beavatkozásokat vállal a Kelemed Plasztika?

Vállalnak plasztikai beavatkozásokat: mell, arc, test és intim területeken egyaránt. Emellett pedig esztétikai beavatkozásokat is vállalnak, mint pl. bőrdaganatok, anyajegyek eltávolítása és tetoválás eltávolítás. Illetve vállalnak műtéti beavatkozásokat is: benőtt körömplasztika, visszértágulás kezelés, sérvműtét.

Minden beavatkozásról részletesen lehet olvasni, így még a beavatkozás és a konzultáció előtt minden fontos információt meg lehet tudni. Lehet olvasni általánosságban a beavatkozásról, mikor szükséges, mik az ellenjavallatai, milyen vizsgálatok előzik meg a beavatkozást, milyen szövődményekkel járhat a műtét/ beavatkozás, illetve képeket lehet nézni a beavatkozást követően.

A plasztikai sebészeknek nincsen könnyű dolguk, hiszen rengeteget kell tanulniuk ahhoz, hogy valakiből ilyen orvos lehessen. De ez nem is csoda, hiszen nem egyszerűek általában ezek a beavatkozások és nem is mindegy, hogy milyen lesz a végeredmény. A Kelemed Plasztika főorvosát már az oldalon keresztül is meg lehet ismerni egy kicsit. Megtudhatjuk például azt, hogy milyen iskolákat végzett, hol dolgozott korábban, és még a klinika történetéről is olvashatunk. Ami pedig az egyik legfontosabb dolog, hogy milyen a klinikán dolgozót szellemisége. Ugyanis a Kelemed klinikán úgy gondolják, hogy a szakértelem és a gondosság eredményezi a páciens biztonságát. Ezzel pedig egyet tudok érteni. Hiszen ez azt mutatja, hogy ezen a klinikán valóban a páciens van a középpontban, és azon dolgoznak, hogy a legjobbat tudják számukra nyújtani.

A Kelemed Plasztika oldalán még véleményeket is lehet olvasni. Nagyon sok pozitív vélemény olvasható a klinikáról és az orvosok kedvességéról illetve a munkájukról. Sok elégedett pácienssel rendelkeznek már, ami megnyugtató tud lenni. Hiszen ki más tudna releváns véleményt formálni ha nem egy olyan ember, aki már járt náluk és részt is vett valamilyen beavatkozáson. Éppen ezért én mindig meg szoktam nézni a véleményeket, hiszen sokat tudnak segíteni. A vásárlások alkalmával is, de egy orvos kiválasztásánál meg hatványozottan nagy segítségek tudnak lenni a valós páciens vélemények.

Hogyha Te is gondolkozol valamilyen plasztikai beavatkozáson, akkor érdemes lehet szétnézni a Kelemed Plasztika oldalán. Ha nem is őket választod, informálódásnak is tökéletesek. Ha pedig megtetszik az, amit az oldalukon látsz, csak jelentkezz be egy konzultációra, amit már egyből az oldalukon is megtehetsz. Ezzel semmilyen elköteleződést nem vállalsz, a konzultáció után is nemet mondhattok egymásnak, ha úgy érzed, nem őket keresed. Viszont szerintem egy próbát mindenképp megérhet a klinika.