Linképítés garanciával: ez ment majd meg engem

A kulturális életben való részvétel mindig is fontos volt számomra, nem csoda hát, hogy olyan munkát szerettem volna, amelynél nem vagyok konkrét munkaidőhöz kötve.
Szeretek szabadidős programokon, rendezvényeken részt venni, bővíteni a kapcsolati tőkémet.
Ezen preferenciáim miatt úgy gondoltam, hogy remek életem lesz vállalkozóként. Mondjuk nem panaszkodom, tényleg nincs rossz életem, de hogy őszinte legyek, más, mint aminek elképzeltem.

Az, hogy magamnak osztom be az időmet, azt jelenti a valóságban, hogy többet dolgozom a webshopom sikeréért, mint más a heti 40 órás munkaidejében. Éppen ezért esett annyira rosszul, amikor az erőfeszítéseim ellenére sem sikerült fellendíteni a forgalmat.

Ekkor került képbe a Keresőben Első csapata, akikről egy barátomtól hallottam. A cég egyik szolgáltatása a linképítés garanciával.
Tudtam, hogy mindenképp ilyesmire van szükségem, hiszen kulcsfontosságú, hogy hanyadik helyen szereplünk a Google találati listáján.

A Keresőben Első weboldala megerősített abban, hogy nem szabad kizárólag hirdetésekre hagyatkozni, és szükséges, hogy a Google-ben is megfelelő helyen szerepeljünk.

Ha valaki vásárolni akar tőlem, biztosan nem fog a keresőben a 4-5. oldalra lapozni, de lehet, hogy még a másodikra sem. Az első oldalon talált legelső, de legrosszabb esetben az első 3 találatból már biztosan megtalálja, amit keresett.

A linképítés pontosan arra jó, hogy előrébb kerüljön az ember a találatok között, pontosabban, hogy ő legyen a keresőben az első bizonyos kulcsszavakra.
Ehhez természetesen összetett folyamatot kell végezni: a webshopomat is optimalizálni kell majd SEO szempontból, kulcsszókutatást kell végezni, a konkurenciát ki kell elemezni, és jöhet a linképítés folyamata.

linképítés garanciával

A Keresőben Első honlapján olvastam el, mi alapján válogat a Google. Nem random jelleggel dönt, amikor mi keresünk egy-egy kifejezésre, hanem azt teszi nekünk előre, amiről a leginkább úgy gondolja, hogy ott megtaláljuk a keresett dolgot.

Azt, hogy ezt hogy találhatjuk meg, az oldal tartalmából következteti ki, és figyelembe veszi azt is, hogy hány külső forrásban találja meg a weboldalunk linkjét, hiszen ez annak a jele, hogy valahol hivatkoztak ránk.
Ez utóbbiban van óriási szerepe a linképítésnek.

Persze az általam felsorolt dolgok nem kellően szakmaiak, nem elegendőek ahhoz, hogy egyedül belevágjak, és bevallom, időm se lenne rá.
Szóval kérek egy időpontot a Keresőben Elsőhöz, hiszen az egyik leghasznosabb szolgáltatásuk, a linképítés garanciával érhető el náluk.

Bízom benne, hogyha megkezdjük az együttműködést, akkor végre több szabadidőm lesz, és hódolhatok majd a kulturális élvezeteknek is.