Létezik olyan kultúra, melyben az illatok is fontosak

Érdekes látni, hogy mekkora különbségek adódhatnak egy-egy kultúrcsoport szokásai, hagyományai és meggyőződései között. Imádom ezeket a különbözőségeket tanulmányozni, és bátran állíthatom, hogy minden kultúra tartogat olyan elemeket, amelyeket megcsodálok, és amennyiben van lehetőség, át is veszem őket.

Az egyik ilyen kultúrprogramom során ismerkedtem meg például a különféle illóolajokkal. Persze nem kifejezetten az illóolajok álltak a középpontban, csupán kellékek voltak egy szertartáshoz, de ott és akkor beleszerettem a különleges illatokba.

Ez volt az a pont, ahol eldöntöttem, hogy az én otthonomnak is szerves részei lesznek az illóolajok, persze csak a hangulat kedvéért, nem szertartásos céllal.
Sajnos elég nehéz jó minőségű illóolajokat kapni, sokáig nem is találtam megfelelő minőségűt, egészen odáig, amíg meg nem ismerkedtem a Pipere Porta kínálatával egy barátom ajánlására.

A barátnőm elmondta, hogy ő már hosszú ideje innen rendeli az illóolajokat, valamint a házi szappanjaihoz szükséges illataromákat is, és maximálisan elégedett velük.
A https://www.pipereporta.hu/sct/632178/Illatok-aromak linket továbbította nekem, ez az, ahol fellelhetőek a különféle illatolajok, illóolajok és minden, ami az orrunkat gyönyörködteti.

Meg kell mondjam, rögtön magával ragadott a webshop választéka, ugyanis rendkívül jó minőségű termékeket lehet innen rendelni és a kínálat is óriási: több száz termék közül lehet böngészni!

Eleinte kissé megrémisztett, hogy ennyi opció van – tudjátok, a szokásos bőség zavara effektus kerített a hatalmába -, ám rájöttem, hogy nem olyan vészes a helyzet, hiszen a részletes termékleírások sokat segítenek a választásban.
Tudom, illatoknál furcsa kissé, hogy leírásokra hagyatkozik az ember, de ha valaki szereti az illóolajokat és parfümöket, akkor az itteni információkból kiválóan meg tudja állapítani, hogy megfelel-e számára az adott termék, vagy sem.

A barátnőmnek nagyon igaza volt, amikor elküldte a https://www.pipereporta.hu/sct/632178/Illatok-aromak linket. A Pipere Porta tényleg eszméletlen jó webshop! Bár ő kifejezetten az illatokra koncentrálva mutatta meg ezt a webshopot, azóta felfedeztem, hogy jóval több lehetőség rejlik benne az illóolaj rendelésnél.

A Pipere Porta oldalán elérhető termékek száma az 1000 felé közelít, ami brutálisan magas szám szerintem, és minden termék a házi gyertyák, szappanok, kencék készítéséhez köthető. Az egész üzlet azért jött létre, hogy azok számára, akiknek muszáj otthon készíteni a szappant és a tisztító-/tisztálkodószereket, azok egy helyen mindent beszerezhessenek.
Úgy bizony, sajnos ezeket nem mindenki kedvtelésből keresi, hanem sokan egészségügyi okok miatt kényszerülnek arra, hogy például házi szappant gyártsanak.
Szerencsésnek érzem magam, ugyanis nekem tényleg csak hobbiként vannak jelen az életemben az illóolajok és a szappan/gyertyakészítés, ám megnyugtat a gondolat, hogyha egy egészségügyi problémákkal küzdő személynek megfelelnek a Pipere Porta termékei, akkor nekem is biztosan jók lesznek.

Az első rendelésem után le voltam nyűgözve! A rendelés leadása simán ment, ráadásul nagyon örültem, ugyanis a Pipere Porta oldalán lehetséges csomagautomatába történő kiszállítást is kérni, ami a webshopok többségénél még sajnos “hiánycikknek” számít. Nekem viszont ez sarkalatos pont, ugyanis nem tudok mindig otthon lenni, hogy várjam a futárt, ami rengeteg kellemetlenséget okozott már számomra más webáruházak esetén.
Szerencsére itt ezzel sem volt gond, a csomag időben érkezett, a tartalma sértetlen volt, és el voltam ájulva a magas minőségű illóolajoktól.

Mióta felfedeztem ezt a webshopot, azóta csakis innen rendelek! Nem gondoltam, hogy találok majd egy olyan magyar üzletet, ahol olyan magas minőségű árut tudok majd beszerezni, mint amikkel a külföldi illóolajos kultúrprogramon találkoztam.