Kulturális fesztiválon meséltem a motorgumikról

Évek óta járunk már a kerületünkben minden júliusban megtartott kulturális fesztiválra. Ilyenkor könyvbemutatók, koncertek és filmvetítések is zajlanak, szóval pezseg a kulturális élet. Most motorral mentem, amire nagyon felfigyeltek az emberek. Egy idősebb férfi oda is jött hozzám, hogy hol szereztem ilyen motorgumikat rá. Mondtam neki, hogy a Motortire-től vannak.

Meglepődve láttam, hogy nagy motoros létére nem ismeri a céget, úgyhogy meséltem neki egy kicsit róla. A Motortire 2005-ben alakult, és 2008 óta forgalmaz gumiabroncsokat, illetve azok felszerelésével is foglalkoznak. Mert hogy korszerűen felszerelt műhelyükben gyakorlatilag bármilyen típusú motort fogadnak, ehhez csupán előzetesen kell időpontot foglalni a honlapjukon. Egyébként olyan márkákkal foglalkoznak, mint a Dunlop, a Michelin, a Continental, a Metzeler vagy a Mitas. És emellett még folyamatosan motorgumi akciókkal és ajándékokkal is várják a vásárlókat, melyek közül én is fogtam már ki nagyon jókat. Éppen emiatt érdemes időről időre felnézni a motortire.hu oldalra, hátha valami új akció jelent meg időközben.

motorgumi

Megmutattam az úrnak, hogy ha keresni akar magának a webshopban motorgumit, akkor arra három szűrési lehetősége is van. Egyrészt lehet a motorgumi kategória szerint (például mopedre, slickre vagy sport túra motorra szűrve), de lehet az adott jármú márka szerint is nézelődni (itt rengeteg gyártó található meg, köztük a KTM, a Laverda, a Ducati vagy a BMW). A harmadik és egyben legpontosabb szűrési mód a lap tetején lévő motorgumi kereső, amelyben konkrét paraméterek mentén tudod megkeresni a neked legmegfelelőbb abroncsot. Ehhez csak add meg a motorodhoz tartozó gumik magasságát, szélességét és átmérőjét.

Megmutattam az úrnak azt is, hogy miként lehet kosárba rakni egy terméket, és milyen módjai vannak a megrendelésnek. Alapvetően nagyon egyszerű rendelni motorgumit a motortire.hu-ról: lehet az üzletbe és lehet házhoz szállítást is kérni. Fizetni ehhez mérten tudsz a helyszíni átvételkor, de kiszállításkor is, illetve előre utalásra is van lehetőség.

Ha pedig gondod akad a megrendelt motorgumival, akkor 14 napon belül van még módod rá, hogy visszajuttasd a terméket, és természetesen ebben az esetben vissza is fizetik az árát.

Csomó pozitívumot el lehetett volna még mondani a Motortire-ről, de az úrnak sietnie kellett tovább. Mindenesetre felírta a weboldal címét, amit szerintem nektek is érdemes, ha motorgumi iránt érdeklődtök.