Kultúra és cégalapítás

Nem meglepő, hogy a kultúra fontos számomra, miután a helyi művelődési házban dolgozom. Mivel itt is nőttem fel, ezért gyerekkorom óta ismerem az elődeimet, tudom, hogy milyen sokat tettek a helyi közösségért, a hagyományaink őrzéséért, és nem csak általam, hanem az egész közösség által nagy tiszteletnek örvendenek. Nagyon hálás vagyok azért, hogy ilyen helyen és ilyen közösségben élhetek, ami ha nem is tökéletes, de mégis összetartó, és igyekszik úgy élni a mindennapokban, hogy segítse azt, aki éppen szükséget szenved. De nem csak a bajban, hanem a fontos dátumokon, ünnepeken, megemlékezésekkor vagyunk együtt: a kultúra közös örökségünk és felelősségünk. A csoportnak megtartó ereje is van, ezt különösen fontosnak tartom a mai individualista világban. Az új lakókat is tárt karokkal fogadjuk, igyekszünk mihamarabb bevonni mindenkit – igényei és lehetőségei szerint – a közösségi életbe. Remélem, hogy még sokáig maradok ennek a számomra nagyon kedves helynek a lakója!

Vannak, akiknek viszont velem ellentétben a saját cég alapítása válik be, számukra lehet most érdekes a következő bekezdés. A testvérem ugyanis ilyen helyzetben van, és épp a kft alapítás törzstőke követelményeinek nézett utána a neten a legutóbb, amikor felhívtam telefonon, úgyhogy engem is beavatott pár dologba. Mint kiderült, a kft alapítás törzstőke és egyéb szempontból is máshogy működik, mint a bt alapítás, szóval érdemes alaposan megfontolni a lehetőségeinket. Ha valaki hasonlókban gondolkozik, mint a testvérem, annak csak ajánlani tudom a grossoffice.hu hihetetlenül hasznos és informatív oldalát, ugyanis a cég szakértői akár a teljes folyamaton végig tudják kísérni az ügyfeleiket. Megkereshetjük őket nem csupán a cégalapítással, hanem akár a cégmódosításhoz vagy székhelyszolgáltatáshoz kapcsolódó kérdéseinkkel is.

Tehát akár a kft alapítás törzstőke az, ami érdekel, akár a székhelyszolgáltatással kapcsolatban informálódnál, mindenképpen ajánlott szétnézned a grossoffice.hu oldalon, vagy akár egyből kapcsolatba is tudsz lépni velük a megadott elérhetőségeik bármelyikén.

A cégalapításkor számos olyan tényező jöhet képbe, amivel nincs előzetes tapasztalatunk, legalábbis a testvérem pontosan erről számol be. Azért is gondolkozott el rajta, hogy jól jönne a szakértői segítség, és így találta meg a grossoffice.hu-t a neten. Például arról sem tudott, hogy a székhely megválasztásánál milyen szempontokat érdemes figyelembe venni. Ismerős nektek Újlengyel, mint település? Ha nem, akkor érdemes lehet az eszetekbe vésni a nevét, ugyanis céget alapítóknak jól jöhet az infó a székhelyszolgáltatás igénybevételekor: Újlengyelen, ami egyébként egy Pest megyei település, nem kell az önkormányzat részére megfizetni az iparűzési adót a cégeknek. Ez már nem egy nemzetközi multit és kisebb vállalkozást csábított a településre, szóval mondhatni, kifejezetten népszerű a cégek körében. Érdemes lehet megfontolni ezt az opciót, hacsak valamiért nem létfontosságú, hogy mondjuk Budapesten legyen a cégünk székhelye.

A Gross Office tehát teljes körű segítséggel várja azokat, akiknek meglévő vagy leendő cégükkel kapcsolatban van szükségük szakértőkre. Ha az áraik és a csomagajánlataik iránt érdeklődsz, akkor is a honlapot ajánlom, mint legjobb kiindulási pont.