Különböző kultúra, különböző masszázs

Szeretek utazgatni, bejárni a világot és közben megismerni új kultúrákat és gyönyörű helyeket. Viszont néha nem is kell messze menni ahhoz, hogy valami újat megismerjünk vagy megtapasztaljunk. A minap a fővárosban sétálva szembe találtam magamat egy thai masszázs szalonnal. Nagyon szeretem a masszázst, gyakran is szoktam masszázsra járni, viszont az még nem fordult meg eddig a fejemben, hogy ezt a fajtát is kipróbáljam. Amíg haza értem, ezen gondolkoztam.

Otthon pedig utána is néztem a szalonnak, hogy több információt gyűjtsek róla. Karma Thai Masszázs volt a szalon neve, így egyszerűen csak beírtam ezt a keresőbe. Egyből ki is hozta a weboldalukat. Amikor megnyitottam, egy nagyon igényes és szép honlap fogadott. Amit pedig egyből kiszúrtam az az volt, hogy thai masszázs akció volt éppen. Ezen megörülve úgy döntöttem, hogy ha tetszeni fog az, amit itt az oldalon látok, akkor teszek egy próbát ezzel a szalonnal.

Nem is tudtam hirtelen milyen információ érdekelne, így szépen végig olvastam mindent, ami az oldalon található volt.

Nagyon tetszett, hogy informatívak és könnyen lehet tájékozódni a honlapon. Még egy rövid videót is találtam a thai masszázsról. Szerintem ez nagyon hasznos, főleg ha egy olyan ember téved az oldalra mint én, aki nem tudja, hogy pontosan milyen is ez.

A masszázs kínálatukat elnézve, mindenki találhat magának egy olyat, amire éppen szüksége van. Lehet választani tradicionális thai masszázst, talp-hát-fej-nyak-váll masszázst, olajos és meleg olajos testmasszázst, herbál masszázst, kókuszolajos testmasszázst. Mint látható, mindenki tud ezekből a kedvére válogatni. Ha pedig nem tudod eldönteni, hogy számodra melyik lenne épp a legjobb választás, akkor még ebben is segítenek. Ha rákattintasz egy adott masszázs nevére, máris olvashatsz róla információt. Itt pedig még az is le van írva, hogy mikor lehet a legjobb választás, milyen esetekben tud segíteni. Ha pedig még mindig maradna benned kérdés, akkor az oldalon egy chat ablak is a segítségedre van. Ott felteheted a kérdéseidet, és máris választ kapsz, még telefonálgatni sem kell.

A véleményeket olvasgatva azt láttam, hogy egy profi csapatról van szó, akik nem csak szakmailag kiemelkedőek, hanem e mellett még kedvesek, figyelmesek és segítőkészek is.

Mindezeket végig olvasva arra jutottam, hogy időpontot foglalok.

Mivel már este volt, így telefonálni már nem tudtam, de szerencsére a honlapon is egyszerűen és gyorsan tudtam foglalni. A jövő hétre már kaptam is időpontot, úgyhogy már csak várakoznom kellett, és bíztam abban, hogy egy nagyszerű masszázsban lesz részem.

Amennyiben te is kiszeretnéd próbálni ezt a fajta masszázst, akkor érdemes figyelni az oldalukat, hátha éppen akkor újra lesz thai masszázs akció, és te is ki tudod használni.