Az LCD FIX mentette meg a kultúrális napot

Rendkívül ügyetlen tudok lenni, főleg akkor, amikor sietek. Azon a reggelen éppen a suliba készülődtem az éves kulturális napra. Az idei téma a világ nemzetségei volt, amiért nagyon izgatott voltam. Én voltam az egyik fő szervező, és tudtam, hogy aznap rendkívül sok telefont kell majd elintéznem. Meg persze nem árt, ha mindig kéznél van, hogy ha épp nem akad fotós, akkor is tudjunk mindent dokumentálni.

Természetesen a nagy rohanásban leejtettem a telefonomat. Szinte már imádkozva nyúltam érte lefelé, de hiába. A kijelzője használhatatlanná vált.

Gyors megoldásra volt szükségem, így a laptopon azonnal budapest telefon szerviz után kerestem. Az LCD FIX rendkívül biztatónak tűnt, mert azt írták, hogy ők tényleg gyorsak és egy óra alatt megoldják a problémát. Vacilláltam, hogy áldozzam-e fel azt az egy órát, de mivel a programok csak később kezdődtek, úgy éreztem, megér egy próbát. Az igazság az, hogy nagyon is megérte, mert ahogy megérkeztem az üzletbe, fogadták a kérésemet. Míg a laptopon még elvégeztem néhány utolsó simítást, el is készült a mobilom. Nem hittem a szememnek, hogy ez tényleg ilyen rövid idő alatt lehetséges. Az ára szerintem okés volt, de minőségben lehet válogatni, mindenkinek a lehetőségeihez mérten.

Végre egy olyan budapest telefon szerviz, ahol minden alkatrész raktáron van, nem kell napokra, hetekre náluk hagynia az embernek a készülékét. Garanciát is adnak, úgyhogy száz százalékosan megbízhatóak. Nézzetek szét: budapest telefon szerviz – LCD FIX.