A ztech elektromos kerékpár lehet az idei karácsony top ajándéka

Sokféle módon változik a közlekedés kultúránk, szeretném azt hinni, hogy egyre inkább teret tudunk adni és odafigyelni a kerékpárosokra. Nem egyszerű folyamat ez, főleg a nagyvárosokban nem, ahol úgy kell bezsúfolni a bicikli utakat, különben nem férnének el sehol. De a kisvárosokban is jelentős az autós forgalom, így ez egyáltalán nemcsak fővárosi téma, de vidéki is, és erre az ország minden részében figyelni kell. Minden esetre az idei év egyik legfelkapottabb karácsonyi ajándéka lehet a ztech elektromos kerékpár, vagy robogó. Legalábbis a mi családunkban biztosan.

Édesanyám nagyon szeretett kerékpározni, de egy térdsérülés miatt erre már egy ideje nincs lehetősége. Egy ztech elektromos kerékpár viszont lehetőséget ad neki arra, hogy újra bicóra üljön és tekeregjen velünk, amikor a Balatont kerüljük meg nyaranta kétszer. De én is egy ilyen járgányt néztem ki magamnak, hiszen ennek a gyártónak csak jó minőségű termékei vannak.

De ha már itt tartunk, a ztech elektromos kerékpárokon túl robogókat és más egyéb kétkerekűket is gyárt, amik között óriási mennyiségben válogathatunk a motorbolt.co.hu oldalon. Ez az általam preferált webshop, itt rendeltük meg anyukám bicaját, de lehet, hogy kerül még mellé más is a kosárba. Vannak hagyományos formájú robogók, amikkel szintén könnyű és persze környezettudatos választás a városban szaladgálni. Azáltal, hogy ez elektromos, simán lehet tölteni napelemről és így a tankolást, mint olyat beszüntethetjük.

Vannak viszont ezen kívül nagyon modern kinézetű robogók is, amiket nem is tudom, hogy pontosan minek neveznek, mert inkább hasonlítanak egy kétkerekű quadra, mint egy igazi robogóra. De mind a ztech elektromos kerékpár, mind ezek a robogók csúcsminőségű kétkereűek. Ami viszont jó hír, hogy ez az árukban nem igazán látszik – nem kerülnek többe annál, mint amennyit érnek. Az életünkhöz minden bizonnyal hozzátesz egy komfortos kétkerekű, ami elektromos is ráadásként. Anyukámnak legalábbis biztosan.

A motorbolt.co.hu oldala persze nem csak a ztech elektromos kerékpár termékekben gazdag, hanem további príma márkákat is értékesítenek a webshopban és a dunaföldvári üzletben is. Aki arra jár, érdemes benéznie és persze ugyanúgy igaz ez a webes felületre is. Bár az én személyes kedvencem akkor is ez a robogó-szerű járgány, amin elől és hátul is van csomagtartó, közben pedig 1500 W teljesítménnyel és egy 60V-os, 32 Ah-s aksival lehet vele száguldozni a városban. Ez is egy ztech teremék, aminek a csúcssebessége az adattábla szerint 45 km/h, de azért én megnézném ezt dombnak lefelé is.

Ha nem vagytok különösebben járatosak a kerékpárok világában, akkor a motorbolt.co.hu oldalán biztosan tudtok minden újdonságról tájékozódni és nem lepődnék meg, ha végezetül ti is egy ztech elektromos kerékpár mellett tennétek le a voksot, ahogyan mi is tettük a családban.