A kultúrát megöli az alapszolgáltatások hiánya!

Pontosabban a kultúrafogyasztást. És nem csak otthon. A covid idején azt hittük, akkor állhat csak valami az utunkba, ha valami eseményszerű, komplikáltabb szituációban szeretnénk kulturálódni. Persze, egy színházi eseményt tényleg sok minden tönkretehet… Nekem viszont otthon is majdnem meghiúsult az eltervezett programom nemrég. Méghozzá mindössze az, hogy végignézzem egy hétvége alatt a Háború és béke szovjet filmfeldolgozását négy részben, de ekkor beütött egy csőtörés.

Ugyanakkor szerencsére én már rég tudok a topvizgazfutesszerelo.hu-ról, akik gyorsak és mindenhez értenek. Így most egy nagyon-nagyon pozitív, megfogadandó tanulságokkal végződő sztorit hozok. Hasznos lehet ugyanis bárkinek ez a website, sok-sok menüpontjuk is van, mint látjuk, mondjuk ide kattintva: csőtörés, de nálunk speciel a fűtésrendszerünket segítettek anno összerakni. Amikor ide költöztünk, jelen lakásunkba, ahol most is beütött a nevezett csőtöréses probléma, de ők megint simán el tudták hárítani a bajt. Szóval másmilyen szolgáltatás-kivitelezés okán ismertem meg őket, de ezúttal is pozitívan megleptek. És mivel ez a mostani nem volt egy komplex kivitelezés sem, tényleg rendkívüli sürgősséggel megvalósították, amit elvártam.

Egész korszerűen próbálnak mindenre mindig készen állni…

Csőtörés, vagy dugulás? A gyors információszerzés, és ugyanakkor gyors visszahívás-kérés érdekében ezek a menüpontok, különválasztott menüpontok náluk a fejlécben, hiszen sokkal gyorsabban és mindent megbénítóan következnek ezek be, mint sok minden egyéb, amiknek szintén ott van egy kattintható fül: “Vízszerelő” például. Hisz ez utóbbiba beleérthető mondjuk az is, hogy valamit magunk szeretnénk átalakíttatni, kicseréltetni. De tervezetten. Mondjuk, mert egy lassabban kialakuló problémát gyanítunk, vagy, egyszerűen nem tetszik már valami a fürdőszobában, ezért átalakíttatnánk azt. Netán eljárt felette az idő…

Elöregedett csaptelep kicserélése, esetleg csöpögni kezd valami – nem kell nekünk mindenhez érteni… Ne nyaljuk be azt a legendát, hogy a “férfiember” ezt mind saját maga megcsinálja! Persze, aztán majd olyan is lesz a végeredmény… Hívjunk inkább profit mindenhez. Pláne, ha van olyan, aki oly’ gyorsan tud jönni, mint a szakik a topvizgazfutesszerelo.hu-tól. Gyanús, hogy csőtörés van valahol? Na ehhez meg végképp komoly szakértelem kell, és eszközök, hogy meg lehessen állapítani, ki lehessen vizsgálni. Íme egy kategórián belüli lista: vízvezetékek, vízcsövek cseréje, javítása, kiépítése, csőtörések felkutatása, elhárítása, háztartási gépekkel való szerelés, bekötés, mosdó, kád, zuhanyzó, WC, mosogató beépítése, kerti csap vagy bármilyen csaptelep kiépítése, cseréje, duguláselhárítás, csatorna, vízelvezető bekötése, kiépítése, és még nem is említettem meg talán mindent. És persze itt nem csak a gyorsaság a lényeg. Biztosító-álló számlaképesség, profi munka, ami tartós, és erről “elismervények” szólnak. A gyorsaság rossz lenne, ha valamilyen módon a minőség rovására menne, de a topvizgazfutesszerelo.hu-nál ez nem fordul elő. Ők a legjobbak mindenben, ezért akartam még kultúraszeretőként is írni róluk ide, annyira elégedett vagyok!