A kultúra műveltté tesz

Nagyon sokáig nem igazán foglalkoztatott a kultúra. Gyerekkoromban leginkább az iskolai kirándulásokon volt részem kulturális tevékenységekben, otthon ez sosem volt fontos. Lehetséges, hogy ezért nem is nagyon értékeltem akkoriban ezeket a dolgokat. Azonban mára már sokkal jobban szeretem a kulturális programokat.

Szeretek számomra új dolgokat megismerni, ezért amikor rátaláltam a Roadrecord csapatára, akkor nem volt kérdés számomra, hogy mennyire hálás leszek majd nekik.

A Roadrecord NAV-álló útnyilvántartó programmal és mobil applikációval segíti a vállalkozókat. Nekik köszönhetően többé nem kell az útnyilvántartással macerálni. Csak elővesszük az útnyilvántartó programot és nagyon könnyen és gyorsan megadjuk a szükséges adatokat. Még NAV üzemanyag fogyasztási norma kalkulátor is található a szolgáltatásaik között, ezért ha ilyenre lenne szükséged, akkor a legjobb helyen jársz.

Ha céges utakra saját autót használunk, akkor kiküldetési rendelvényre is szükség van. Ha ezt megcsináljuk, akkor évente akár 1.900.000 Ft költségterítésben is részesülhetünk. Ez nem kevés összeg.

Amennyiben visszamenőleg van szükséged a menetlevélre, akkor a szükséges adatok megadásával az útnyilvántartás tervezetet a korábbi évekre is el tudják készíteni. Csak szólj nekik, hogy erre lenne szükséged, és ők mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy teljes mértékben kifogástalan nyilvántartással rendelkezz.

A NAV üzemanyag fogyasztási norma kalkulátor nagyon hasznos tud lenni abban az esetben, ha céges ügyben sokat autóztok. Ilyenkor a fogyasztási normát érdemes lehet tudni, hiszen ennek köszönhetően sokkal könnyebb lehet a költségekkel számolni.

Egy nagyon jó hír, amit én is a Roadrecord oldalán tudtam meg: útnyilvántartás= adómegtakarítás. Amennyiben élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, akkor csak annyit kell tenned, hogy rendszeresen és megfelelőn nyilvántartod a céges utakat.

Ha szeretnél még többet megtudni ebben a témában és érdekelnek a tippek, trükkök, hasznos információk az útnyilvántartásról és adóoptimalizálásról, mindezt közérthetően, akkor látogass el a Roadrecord blog oldalára. Itt számos olyan cikket megtalálsz, aminek köszönhetően nagyon sok hasznos tippel megismerkedhetsz.

Ismerd meg őket és kezdjétek el a közös munkát!