A babaajándékok hagyománya is a kultúránk része

Számomra a kultúra sokat jelent, noha a köznyelvben nem feltétlen úgy használjuk ezt a kifejezést, mint ami a valódi, komplex jelentése. Szerintem először általánosban tanultunk arról, hogy mi a kultúra, a kulturális örökségünk és hagyományaink, és hogy más kultúrák miért érdekesek, miért érdemes velük foglalkozni. De akkor még természetesen nem úgy érti ezeket az ember, mint felnőttként. Az, hogy végül kulturális szakember lettem, szerintem egész egyszerűen a véletlen műve, vagy ha már valami okot mindenképpen mondanom kell, akkor az a sok információ és tudás egy lehet a sok közül, amit egészen kamaszkoromig magamba szívtam a szüleimtől és nagyszüleimtől. Remélem, egy nap én is továbbadhatom mindezt a gyermekeimnek!

Ha már baba-téma: imádom a webshopokat, múltkor épp egy baba áruházban nézelődtem, mert az egyik barátomnak hamarosan gyereke születik, és szeretnék valami kis helyes ajándékot. Aki nem annyira jártas a baba-témában, szerintem az is tudja, hogy a fogzás időszaka nem egyszerű – én pedig csak most értesültem róla, hogy már létezik fogzást könnyítő, cuki rágómaki, különböző színekben. Biztos, hogy ha nálam is aktuális lesz majd, le fogok csapni egyre, mert amit a honlapon írnak róla, az alapján elég meggyőző. Már korábban érdemes elkezdeni megismerni ezeket a termékeket, amiket csak ajánlani tudok az Imagine Baby weboldalán. A fogzás mellett bilizéssel, cumizással kapcsolatos termékek és szezonális ajánlatok is fellelhetők az oldalon. De szerintem a rágómaki a legcukibb! És tényleg sokat tud, senkit ne tévesszen meg az aranyos, letisztult külső, ugyanis formatervezési szempontból is egy alaposan átgondolt dologról beszélhetünk.

A kedvenceim a különleges, viszonylag uniszexnek mondható textíliák, és a matchy-matchy termékek (például van ugyanolyan anyagból készült nyálkendő és textilpelenka, eszméletlenül szépek). De az erdős tematikájú dolgok az egyik kedvenceim, és itt is megtalálható egy ilyen minta, nagyon szép, megnyugtató, mélyzöld alapon. Szinte nehéz is dönteni a sok szép dolog közül, de tényleg. Ráadásul hasznosak is, biztosan mindegyik jól jön egy kisbabás családnak. Ezért is tetszik az Imagine Baby, mert jó minőségű áru található náluk, és mindegyik fontos funkcióval is bír! Szerintem ilyen a tökéletes design – esztétikus, és egyben funkcionális. Nagyon cuki minden, na, én tényleg elolvadok tőlük! Ha épp babacuccokat vadászol, akkor szerintem az Imagine Baby szuper választás.